Header Ads

(8 Gambar) “Awak Sungguh Pemurah, Terima Kasih Sebab Hari-Hari ‘Belanja’ Kami Amelia” - NetizenSejak kebelakangan ini,  nama pelakon dan model, Amelia Henderson menjadi perhatian dan bualan ramai apabila beliau memuat naik gambarnya berpakaian menjolok mata sehingga menampakkan bahagian dada.

Bagaimanapun, baru-baru ini Amelia sekali lagi tampil panassss dengan mengenakan baju dalam berwarna ungu bagi memperomosikan jenama pakaian dalam antarabangsa.Menerusi entri tersebut, Amelia memberitahu itu adalah dirinya. Kepsyen gambar tersebut turut menarik perhatian netizen yang memberikan komen nakal dengan mengucapkan terima kasih kerana ‘belanja hari-hari’.Tidak kurang juga ramai yang memuji keyakinan pelakon tersebut yang dilihat tidak mempedulikan tanggapan negatif terhadap dirinya.  Malah, ada netizen mengatakan menerusi gambar tersebut, wajahnya seiras dengan penyanyi popular Dua Lipa.
Terdahulu, foto se.k..s..i Amelia dikecam teruk oleh netizen gara-gara memuat naik gambar panas dengan hanya mengenakan singlet hitam sempena menyambut hari kelahirannya yang ke-23.

SUMBER  CARI FORUM via rotikaya.com

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.