Header Ads

Misteri Penemuan Kubur Vampire Masih Kekal Sehingga Ke Hari Ini


Haishh susah nak percayakan. Ingakan Vampire ni hanyalah cerita rekaan dan donggeng semata, rupanya memang ada kubur Vampire abad ke-10 hingga  ke-12 di Prague. Kalau korang tak percaya jom kita baca thread dari twitter ni.


Bukan nak takutkan tapi yang ni memang real dan bukannya rekaan, ahli arkeologi waktu tu cakap yang ini ialah kubur Vampire selepas mereka jumpa rangka kat kawasan perkuburan tu, siap ada yang dipeng gal kepalanya lagi.


Lebih mengejutkan ada banyak rangka ma yat yang ditemui dalam keadaan ‘sesuatu yang tak dijangka’. Malah timbul beberapa isu antara ahli arkeologi tentang kesahihan gambar-gambar ni.



Hakikatnya dorang pun tak boleh nak sahkan yang dorang jumpa tu ialah rangka Vampire, sebab macam mana dorang nak buktikan?

Cuma apa yang dorang terkejut sangat bila jumpa rangka yang dipa sung dengan kayu tajam dan besar di dada. Jadi korang rasa apa??


Walau macam mana pun kita kena tahu selain dari kita, terdapat juga makhluk lain yang hidup di bumi ni. Mungkin kita je yang tidak tahu dan tidak nampak.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.