Header Ads

Gadis Ini Dikutuk Hanya Kerana Bertunang Dengan Lelaki Mamak


Dalam satu perkongsian ditwitter, seorang gadis bernama Afrina telah memuat naik status hari pertunangannya bersama dengan bakal suaminya. Afrina yang ketika itu kelihatan sungguh cantik dan mendapat pujian netizen.



Namun dalam disaat kita merasa bahagia pasti ada yang busuk hati dan tidak senang melihat kebahagian orang lain. Seorang lelaki telah mencemar hari indah Afrina dengan komen berbaur kutukkan yang mengejek tindakan Afrina memilih seorang ‘mamak’ sebagai bakal suami.



Admin tak faham apa yang dorang cakap ni. Tolong translate sikit. Tapi nampaknya bila si Afrina ni panggil tunang dia back up, marah pulak si lelaki yang kutuk tu.


So pada pendapat admin lelaki ini mungkin sakit hati melihat tunang perempuan ni dapat kahwin wanita cantik ataupun dia memang sejenis rasis yang memang tak suka mamak. Tapi memang jelas lelaki ni ada penyakit hati.


Ishh tak faham betul admin dah besar panjang pun nak main kutuk-kutuk orang lagi. Biarlah dia nak kahwin dengan mamak, dah jodoh dia. Please hidup jangan nak busuk hati sangat okay!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.