Header Ads

Suami Viralkan Kecurangan Isteri Di Laman Sosial Tapi Lihat Kata-kata Nasihat Dari Netizen


Melalui satu sumber, dikatakan seorang suami ni bengang dengan isterinya bila dapat tahu isterinya video call dan berbalas whatsapp dengan lelaki lain. Pendek cerita si suami bagitahu yang lelaki tersebut cuba nak merosakkan rumah tangga dia.


Semuanya kantoi bila suami rampas handphone isteri dia. Ingatkan isterinya berbalas chat je rupanya siapa ada video call sekali. Mahu tak terkejut suami. Jadi dek kerana rasa marah, dalam keadaan beremosi si suami pun screenshot nombor telefon lelaki tu berserta package gambar dan akaun twitter lelaki tu.




Bila tweet tu viral netizen pun mulalah komen siap dengan kata-kata nasihat lagi. Malah netizen ada jugak yang berkata benda macam ni tak kan jadi kalau si isteri tidak melayan. Bak kata pepatah pokok tak kan bergoyang kalau tak ada ....




Ada juga netizen yang memberi nasihat pengalaman hidup. Sepatutnya benda macam ni bincang suami isteri dulu bukannya terus serang orang ketiga. Lagi pun benda ni bukan sorang je yang silap.


Harap si suami dapat berbincang baik-baik dengan isteri dan lelaki tu. Jangan buat keputusan terburu-buru. Selidik dulu dimana silap dan kurangnya dalam rumah tangga. 

Tapi admin respect betul netizen yang mengomen, tak sangka korang boleh bagi kata-kata nasihat jugak ye selain dari kecaman.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.