Header Ads

"Smart Watch Kids Siap Boleh Call, Lagi Best Boleh Locate Anak Dekat Mana"


Zaman sekarang ni boleh dikatakan zaman gajet. Bayangkan anak usia setahun pon dah pandai leka dengan handphone. Tapi dari belikan anak smart phone lebih baik belikan smart watch ni. Senang boleh nak locate anak dekat mana.


Menerusi satu perkongsian facebook, Mikka Medinna belikan anaknya samrt watch. Smart watch ini dikatakan boleh masuk sim card dan hanya berharga RM50+ je.

"Hari tu kakak ada share psl smart watch utk kids ni.. Dh dpt dh brgnya. Yg ni bleh support sim digi. Beli on9 rm50+ shj. Mula2 nk beli jam smiggle utk kak copea..tp bila pk blk better beli smart watch."

Tambah Mikka lagi smart watch yang di belinya ini mempunyai pelbagai fungsi siap boleh call lagi dan dalam masa yang sama boleh locate anak dekat mana. Hebat kan..

"Boleh call, locate kt mana, ada camera, n anak pun bleh call kita.. N ada sos call.. In case anak dlm emergency. Wpun murah bkn ratus2.. Tp kualiti not bad.. Speaker kuat bila call.Yes.. Ada skola xbg pakai kan.. Skola baru kak copea ni xtau camner.. Klu xbleh pakai.. Pakai bila g tuition or class lain jelah..."


Dan Mikka siap pesan lagi sebelum beli baca review dulu paling penting sebab ada setengah smart watch dia tak boleh masuk sim.

"P/s: beli kt shopee ya.. Ada byk jenis.. Tp baca review dulu sblm beli. Ada yg xboleh support sim. Kakak pakai digi mmg bleh guna."


Hmm boleh tahan jugak ni. Tapi kena ingat kalau sekolah tak benarkan tak payah bawak. Bukan apa takot hilang ke nantikan.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.