Header Ads

Netizen Geram Warna Tudung Akak Ni Jadi Highlight Semasa Majlis Perkahwinan


Satu perkongsian di twitter viral semalam. Tweet tersebut tentang seorang wanita bertudung merah jadi perbualan hangat netizen sebab dia dikatakan ‘tak patut’ ada di majlis tersebut kerana pakaiannya yang tak kena tema.

Ramai tak puas hati dan mendakwa wanita ni bagi spoil gambar je. Lagi-lagi pulak wanita bertudung merah ni kerap muncul dalam gambar-gambar wedding Elfira.



Dek kerana akak tudung merah ni banyak kali muncul dalam gambar wedding Elfira, netizen mula tertanya-tanya siapa akak tudung merah ni.


Menurut dari satu sumber, rupanya gadis bertudung merah ni adalah coordinator bagi wedding #ElFaris. Malah akak ni juga banyak kali terlibat dalam uruskan macam-macam jenis majlis.




Kiranya akak tudung merah ni orang penting dalam majlis. Dia yang menguruskan majlis perkahwinan semalam. Kalau tanpa dia di majlis semalam, maybe ia taklah selancar dan seindah yang korang nampak kat gambar dan video.





Dari apa yang admin lihat mungkin itu baju uniform dia. Sebab dalam semua majlis yang dia uruskan nampaknya semua pakai tudung merah. Jadi korang dah bolehlah stop kecam okay!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.