Header Ads

'Makanan Waroeng Isabella Hambar'-Nabila Huda Angin Bila Terima Feedbak Negatif


Wahh tak sangka ramai artis buka kedai makan sekarang ni. Salah seorang yang terlibat ialah Nabila Huda. Dikatakan Nabila Huda ada buka gerai makan di Rasta TTDI. Konsep makanan yang disajikan makanan asli Lombok dan Bali. Rata-rata yang datang sana puji kesedapan makanan yang disajikan.


Tapi tular pulak baru-baru ni, ada satu pelangan bagi feedback negetif pasal Waroeng Isabella ni. Katanya makanan lambat siap sampai kena tunggu dua jam. Lepas tu bila sampai presntation hambar.


Tak lama lepas tweet tu viral, Nabila Huda tampil beri jawapan balas terhadap rungutan tersebut.



Dalam tweet tu kita boleh nampak berangin jugak Nabila Huda ni. Kalau nak tahu ikan gurami yang disedikan memang agak besar sampai boleh share dua orang. Lagipun katanya, makanan di Mc Donald’s dengan KFC tu lagilah lain presentation vs reality, tapi orang still nak pi makan situ jugak?

Tapi walaupun Nabila Huda sudah pun memberikan penjelasan tentang isu ini, namun netizen masih tidak puas hati dan menganggap yang Nabila Huda tidak boleh terima teguran.




Bagi admin, anggap pujian itu satu ujian dan complain sebagai kata-kata semangat untuk jadi lebih baik. Lagi pun sekarang ni kedai dia tengah naik, jadi memang ramai orang datang itu yang lama kena tunggu. Diharapkan segala kekurangan dapat diperbaiki.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.