Header Ads

Baru Jadi Juara Dewi Remaja, Muncul Pulak Video Haneesya 'Liar' Di Kelab Malam


Seperti yang netizen jangka, Haneesya Hanee muncul sebagai juara Dewi Remaja 2018/2019. Haneesya yang hitam manis ini akhirnya berjaya membuktikan warna kulit bukanlah penghalang untuk gapai kejayaan. Tahniah admin ucapkan. 


Tapi baru ni tersebar pulak satu video dekat twitter tentang seorang gadis mirip Haneesya dilihat sedang berparti sakan dan meneguk arak di sebuah kelab malam bersama rakan-rakan. 

Dari video yang viral tu kita boleh nampak ada beberapa botol minumam ke ras diatas meja dan gadis dalam video tersebut dilihat sedang meneguk gelas kecil.


Netizen yang menonton video tersebut rasa tak puas hati sebab macam mana gadis yang seperti ‘itu’ boleh memenangi pertandingan Dewi Remaja ni. Tapi ada jugak yang tak kisah dan anggap ni hal biasa di kalangan geng ‘budak baru nak up’.


Rasanya tak perlu kita kecam apa-apa sebab belum terbukti lagi gadis dalam video tu Haneesya. Diharapkan juara Dewi Remaja ni lekas-lekas beri penjelasan lanjut supaya tak muncul lagi gosip liar yang bakal menjejaskan reputasinya. 

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.