Header Ads

"Apa yang mahalnya banyak lampu neon je" -MV 'Can't Forget Me' Dikatakan Sama Harga Dengan Sebuah Banglo Tapi Mengecewakan


Haa mesti ada yang dah dengarkan lagu dari Fazura Can't Forget Me. MV lagu tersebut telah mendapat sentuhan dari Willy Beaman, Cameron Forbes dan Fazura sendiri dikhabarkan menelan belanja yang besar sehingga menyamai harga sebuah banglo.


Kalau nak tahu, belum sehari lagu ni dilancarkan di youtube dah berjaya peroleh jumlah tontonan sehingga 50 ribu. Dan sebelum dilancaarkan Fazura telah mendendangkan lagu tersebut secara live di Konsert Elmina Lakeside.


Namun masih ada juga netizen yang mempertikaikan vokal Fazura dalam MV tersebut kerana tidak seperti dengan persembahan live. 


Lebih mengejutkan, ada netizen mendakwa komen dia kena delete oleh Fazura sebab suruh hadiri kelas vokal.


Tapi jangan salah faham ye, masih ada netizen yang suka dengan lagu ni dan mereka berasa bangga dengan Fazura yang dilihat seperti bertaraf international.



Lain orang lain cita rasanya. Admin rasa okay je, cuma MV dia tu macam melampau sangat sampai harga sebijik rumah. 

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.