Header Ads

Tular Photoshoot Pengantin 'Zombie'. Rupa-rupanya Pengantin Perempuan..


Kebiasaannya kita lihat sesi photoshot pengantin mesti sweet-sweet kan. Yelah majlis raja sehari kan mesti lah cantik- cantik. Malah ada yang sanggup habis beribu untuk majlis tersebut.

Tapi baru-baru ni kecoh di instagram gambar pengantin dengan tema zombie. Pasangan pengantin ini memakai pakaian resepsi perkahwinan yang cukup cantik namun yang menjadi perhatian netizen ialah apabila wajah kedua-dua mempelai itu seperti ‘hantu’ atau ‘mayat’ yang hidup semula selepas terlibat dalam satu kemalangan yang dahsyat.




Haishh seram rasa admin tengok dah macam zombie scream park sunway lagoon. Korang tengok lah ni sendiri.

Haa sebelum korang nak kecam tu, ni admin nak bagi tahu. Sebenarnya in bukan pasangan pengantin betul-betul pun. Dari pemilik instagram rosli_dungun, gambar ni diambil waktu shooting suka-suka je dan pasangan pengantin tersebut hanyalah memainkan peranan mereka sebagai model pada hari tersebut.


Kalau nak tahu,rupa-rupanya rupa-rupanya pengantin perempuan dalam gambar tersebut merupakan jurusolek artis profesional yang juga pemilik akaun instagram tieyrahkayy malah dia sendiri yang menyolek mukanya sewaktu sesi photoshoot itu.


Cari punya cari rupanya tieyrahkayy ni boleh tahan hebat beraksi dengan alat make up ni. Lihat ni hasil tangan dia.




Harap korang tak terjebaklah nak buat tema zombie macam ni. Kalau buat aduhh comfirm viral satu Malaysia oii..

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.