Header Ads

Tersebar Video Gelek Dangdut Sebelum Tsunami Anak Krakatua Berlaku


Tahun ini sahaja kita berkali-kali digemparkan dengan berita Tsunami dari negara jiran. Diakhir tahun 2018 berlaku sekali lagi bencana Tsunami yang berpunca dari gegaran gunung berapi dasar laut.

Berita bencana Tsunami Anak Krakatau masih hangat diperkatakan di media sosail. Terbaru ni tersebar pula satu video dangdut seorang penyanyi wanita yang menari dengan liuk lentok badan yang menggoda bersama dua orang lelaki.


Persembahan dangdut tersebut dikatakan berlaku sebelum kejadian Tsunami di Tanjung Lesung Indonesia pada 22 Disember lalu. Berdasarkan video tersebut kita dapat lihat backdrop pentas yang digunakan seakan sama dengan pentas yang digunakan kumpulan Seventeen.


Menerusi satu sumber, difahamkan persembahan dangdut tersebut berlangsung sebelum persembahan kumpulan seventeen. Ada juga yang berkata video rakaman tersebut mungkin terlepas pandang daripada liputan media khususnya arus perdana.


Malah kita juga sebelum ini dipaprkan dengan rakaman video kumpulan Seventeen yang dibadai Tsunami ketika melakukan persembahan. 3 orang dari ahli kumpulan Seventeen turut terkorban dalam Tsunami tersebut.


Terkini menurut bharian, Tsunami yang melanda kawasan pantai wilayah Banten dan Lampung itu mengakibatkan 16 ribu orang hilang tempat tinggal manakala angka korban juga makin meningkat setiap hari.


Diharapkan buat keluarga mangsa yang terkorban agar terus tabah. Bagi meraka yang masih belum ditemui diharapakan berada dalam keadaan selamat. Semoga proses pencarian dipermudahkan. 

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.