Header Ads

"Dia pergi kat satu girl, terus cakap that girl punya muka macam bomoh…" - Netizen Angin Datuk Aliff Promote Produk Tak Kena Tempat


Siapa yang tengok GV semalam mesti perasan  Datuk Aliff buat gimik tak kena tempat sampai menyinggung bukan saja hati penonton tapi penyanyi lagu Amalina, Santesh. Perkara ni disuarakan penyanyi Imran Ajmain di Twitter.


Kalau diperhatikan semalam je ada dua kejadian melibatkan Datuk Aliff yang buat ramai tak puas hati. Ini apa yang netizen ceritakan berlaku:


Kecoh jugak semalam tapi netizen nampaknya tak terkejut dengan apa yang dilakukan Datuk Aliff sebab dah terbiasa dengan perangai jutawan kosmetik ni. Fuh netizen pun dah lali dengan dia! Apa-apapun ramai jugak yang bersetuju dengan apa yang dinyatakan Imran Ajmain ni.


Dekat Twitter ada juga netizen yang syorkan supaya perempuan terbabit saman je Datuk Aliff. Dia juga siap bagi contoh-contoh kejadian memalukan tersebar di media yang membolehkan seseorang tu buat saman malu dan tuntut ganti rugi.Kalau boleh perkara macam ni jangan berlanjutan sampai bawa kes ke mahkamah. Mungkin juga Datuk Aliff nak bergurau je tu. Tapi dalam bergurau kita kena jaga sensitiviti orang sekeliling takut ada yang terasa. Harap Datuk Aliff juga anggap perkara ni sebagai teguran dan iktibar yang baik untuk dirinya.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.