Header Ads

Alamak Kantoi! Pensyarah Terbukak Video Blue Guna Projektor Dalam Kelas


Menurut Metro, kejadian tu berlaku dekat China dan pensyarah muda tersebut sepatutnya nak mainkan video untuk tontonan pelajar lepas sesi pembelajaran tamat. Dia pun kemudian play satu video menggunakan alat projektor sebelum keluar tinggalkan kelas tu.


Pensyarah tu cuma tersedar yang dia salah mainkan video lepas terdengar bunyi kecoh datang dari kelas dan aksi p0rn tu dah jadi tontonan pelajar dia selama 30 saat! 

Riuh suara pelajar lelaki bersorak dan menjerit sangat jelas didengari membuatkan dia berpatah balik dan terkejut bila dapat tahu yang sebenarnya video p0rn yang tengah ditayangkan dekat skrin.


Dalam keadaan kelam kabut dia lari ke arah laptop dan hentikan video luc4h tapi malangnya, salah seorang pelajar dikatakan sempat merakam dan muat naik ke internet.


Dipercayai dua pelajar perempuan yang duduk dekat depan tutup muka guna buku sebab malu dengan apa yang dipertontonkan. Pensyarah tersebut pula, boleh nampak yang dia kelam kabut nak stop video tu tapi lepas beberapa saat baru dia berjaya. Tengah cuak lah kan, confirm!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.