Header Ads

"Simpan sikit bodoh tu" - Individu Biadap Ini Dihentam Netizen


Hari ini Malaysia telah digemparkan dengan insiden kematian 6 orang anggota bomba ketika menyelamat remaja 17 tahun yang lemas di lombong semalam. 

Disaat semua orang sedih, lelaki ini dengan selamba mengeluarkan kata-kata biadap di Facebook dengan mengatakan 6 bomba tersebut tak cukup ilmu jadi penyelamat hingga nyawa terkorban ketika menyelamatkan mangsa.


Komen tersebut telah mendapat kecaman daripada netizen yang rata-rata kecewa sebab masih ada lagi individu berfikiran sedemikian. Anggota bomba ni bertarung nyawa demi nak selamatkan mangsa. Tapi nak buat macam mana kan, takdir Allah sudah menentukan segala-galanya.

Post komen tak pakai otak! 


Ajal kita di tangan Tuhan, kamu belum tahu ajal kamu encik…


Bomba, blacklist nama dia ni! Admin nak pesan ni, sebelum nak post sebarang komen tolong baca berkali-kali untuk elak kecewakan hati keluarga mangsa yang terbabit. Hargai jasa mereka yang berkorban sebab korang takkan tahu bila masa korang pulak akan perlukan bantuan dari bomba nanti. 


Artikal ini dipetik daari https://lobakmerah.com/apalah-bodoh-sangat-nak-cari-sorang-enam-orang-mati-individu-biadap-ini-dihentam-netizen/

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.