Header Ads

Pergh Creepy Giler Lelaki Macam Ni,Cuping Telinga Pun Jadi Isu


Cerita ni mula dapat perhatian lepas seorang pengguna Twitter, Mail Bidi upload screenshot komen si Khairil ni dekat Youtube channel gadis bernama Syahida Supian. Syahida ni famous dekat Youtube sebab selalu buat cover macam-macam jenis lagu lokal dan international. Lihat ni comment mamat Khairil tu.


Pada pendapat Mail, mamat Khairil ni tak patut komen sampai macam tu, so dia pun upload screenshot tu dekat Twitter.

“Kepada Khairil Akmal Azizie yang comment tu, kalau hang baca tweet ni. Biasanya so alimz macam kau ni lah fuckboys. Mata kau apahal details sangat? Creepy bodoh jantan macam kau. Aku tak perasan langsung telinga dia. Aku dengar dia nyanyi je. Gigih sial ngko cari salah orang.”

Mail jugak cakap yang nampak sangat si Khairil tu memang nak cari salah orang sebab apa yang dia tegur tu tersangatlah detail.


Lepas pada itu tweet Mail jadi viral dan rata-rata netizen yang lain setuju dengan dia that mamat Khairil tu creepy dan pervert. Dorang sendiri pun tak perasan entah saat ke berapa video tu yang nampak bahagian cuping telinga


Ada jugak yang kata sebenarnya tu bahagian tudung yang berlipat, bukan telinga.


Sumpah seram kalau jumpa lelaki macam ni. Kalau niat baik nak tegur, pergilah private message, takyah la nak komen.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.