Header Ads

"Patutlah hidup senang, kahwin dengan doktor rupanya"- Nubhan Bengang Dituduh Ditanggung Isteri


Peminat Akademi Fantasia mesti kenal Nubhan. Iyalah Nubhan satu ketika dulu famous dengan lagunya Ada Untukmu. Penyanyi ini telah berkahwin dengan DR.Afifah pada tahun 2015 dan telah dikurniakan cahaya mata perempuan.

Baru-baru ni timbul isu kononnya Nuhban ni ditanggung oleh isteri. Berikutan itu, Nubhan telah menulis kapsyen menyatakan ketidakpuasan hatinya terhadap sesetengah netizen.


“Hahaha… banyak pulak komen2 macam ni lately. Ada yang sindir ada yang direct. Komen yang lain tu lantak lah! Apalah sangat, wife saya tak pernah tanggung hidup saya ya! Kau ingat cukup ke?

Bangangnya komen ni. Gaji bini aku sebulan aku dapat double setiap hari ok! Kau ingat aku batak ke nk popular? Kalau popular pun sangkak nak buat apa? Kau tu yang masih hidup meminta-minta tu, tak payah cermin diri, zaman sekarang hentak terus kepala kat dinding kasi sedar…”




Kalau korang nak tahu Nubhan mempunyai perniagaan sendiri. Dia merupakan founder bagi produk kecantikkan jenama JUWITA. Rasanya produk ni juga dah lama dipasarkan. Mungkin yang kecam tu tak tahu kot tu pasal sedap je cakap bukan-bukan.


Rata-rata peminat dan rakan artis menasihatkan Nubhan agar mengendahkan sahaja cakap-cakap orang.




Ishh lain kali siasat dulu, jangan main hentam je. Kan dah malu sendiri. Kalau isteri dia doktor pun apa masalahnya dah rezeki dia kan. Aishh netizen ni ada-ada je yang dia nak dengki!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.