Header Ads

Netizen Samakan Penyanyi Ini Dengan Pelakon P0rnstar Terkenal


Siapa kenal penyanyi Zizi Kirana?? Dia ni selalu jadi kontroversi kerana pakai baju terlalu seksi. Sebelum ni dia dikritik sebab pakai single sampai menampakkan coli. Ni terbaru lagi dahsyat samapai ada yang samakan dia dengan pelakon p0rnstar terkenal.

Zizi Kirana yang berusia 32 tahun itu telah disamakan Mia Khalifa dan menurutnya, dia tak kenal pun pelakon lucah tu dan tertawa sebaik mendapat tahu tentang p0rnstar tersebut.

"Ada orang samakan saya dengan seorang bintang p0rno popular dan saya tak kenal dia, jadi saya pun buat carian nama di Google dan jumpalah tentang wanita bernama Mia Khalifa itu."


Pelantun lagu Boleh Jalan tu jugak akui tak sangka yang netizen ada imaginasi sebegitu tinggi sedangkan dia tidak seperti pelakon lucah tu.

"Orang nak kata apa pun katalah, saya lebih tahu diri saya dan kalau ada yang gelar saya ikon seks sekalipun, terpulang!"


Walaupun selalu jadi topik perbualan pengikut di Instagram, kata Zizi dia tak kisah dengan kritikan netizen dan memilih untuk abaikan saja komen-komen negatif dorang tu.

"Saya biarkan sahaja komen-komen mereka itu dan tak mahu block atau padam, sebab kalau kita sekat seorang, nanti akan ada komen yang lain lagi. Banyak lagi kerja yang saya perlu lakukan, jadi abaikan saja kata-kata negatif itu."

Zizi baru saja melancarkan single terbaru dia bertajuk Siapa Yang Bap Bap hasil ciptaan DJ Fuzz. Katanya setakat ini, lagu tu mendapat sambutan yang sangat baik dan positif daripada peminat.

Biasalah kalau jadi artis memang akan sentiasa jadi tumpuan.

Artikal ini dipetik dari http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2018/10/17/zizi-kirana/

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.