Header Ads

Kawan Jenis Apa NI Duk Kutuk Kawan Sendiri Hodoh


Boleh koyak mental kalau dapat kawan macam ni. Kasihan bila baca tweet daripada Shahidah Alias ini, selalu kena ‘bahan’ dengan rakan sekerja. Tak cukup di pejabat, di dalam Insta Story pula dipersendakannya kerana rupa banyak jerawat sampai hilang keyakinannya.

"Mental juga dapat member macam ni. "


Kalau kita perhatikan mesej dalam gambar di atas, boleh dikatakan setiap kali gambarnya dipos di Instagram Strory pasti akan dapat respon yang berbaur hinaan, biarpun ianya sekadar gurauan.

"So this is my current skin. Actually mental jgk dapat member mcm ni. Nasib baik aku bukan jenis yg cepat koyak."


"More photos of my current skin. Actually lagi teruk cuma kat gambar ni kurang jelas due to lighting effects"




Cuba lihat tanpa segan silu wanita ini tak kisah untuk tunjukkan mukanya yang dipenuhi dengan jerawat akibat alahan memandang kan dah tawa hati dengan gurauan kasar rakan sekerjanya.

"Tapi kali ini rasa gurau dia melampau sangat"


Ramai netizen mahu identiti rakannya didedahkan, namun dia ni masih lagi memikirkan persahabatan, jadi buat keputusan untuk tidak mendedahkannya. Manakan tidak, kalau dah selalu sangat jadi macam tu.


"Rasa hilang keyakinan bila asyik jadi bahan lawak"


Kalau admin pun boleh sentap tau. Nak bergurau biarlah kena pada tempat, sekali sekala tu boleh lah terima tapi kalau dah selalu sangat memang agak melampau. Sebagai manusia biasa, sudah semestinya kesabaran ada batasnya.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.