Header Ads

Gelinya! Pelangan Jumpa Ulat Dalam Tiub Sos Cili


Restoran makanan segera sering menjadi pilihan para pelangan. Servisnya juga mudah dan tidak perlu tunggu lama untuk membeli. Namun adakah kerbersihan di restoran makanan segera ini terjamin?

Seorang pengguna Twitter telah memuat naik satu video keadaan tiub sos cili di sebuah restoran McDonald's di Cambridge, UK. Video yang dirakam telah menampakkan puluhan ubat yang sedang merayap dalam tiub plastik tu. Eeewwww gelinya!


Tweet video tersebut telah tular di twitter. Rata-rata netizen berasa terkejut dan loya dengan penemuan yang tidak disangka itu.


Pemilik tweet tersebut berkata dia telah memaklumkan tentang ulat itu kepada kakitangan restoran ternyata tiada sebarang tindakan dan kakitangan premis terus melayani pelanggan lain seperti biasa. 

Selepas penularan video itu, McDonald's UK memohon maaf di atas perkara yang berlaku. Pihak McDonald's memberi jaminan akan menyiasat kejadian itu. 


Dirasakan masalah ini cepat diselesaikan, nanti lambat2 makin beranak pinak lagi ulat tu. Ishh gelinya, terus terasa loya admin lepas tengok video tu.

Sumber : Twitter @bellaritchie00

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.