Header Ads

Bibik Pelik! Frame Ayat Kursi Diterbalikkan, Lepas Tu Asal Maghrib Je Hilang Rupanya Duduk...


Disebabkan kesibukkan kerja ramai ibu bapa mengambil bibik bagi menguruskan hal rumah. Namun tak semuanya menjadi mudah lepas dapat bibik ni. Mana yang dapat bibik okay tu Alhamdulillah , tapi lain pulak cerita dia kalau dapat bibik pelik ni.Seorang penguna Twitter yang dikenali sebagai Hani berkaongsikan kisah pelik tentang bibiknya.

Menurut Hani dia dan suami keduanya bekerja dan meraka menpunyai dua orang anak. Kerja bibik ni hanya uruskan hal dalam rumah je sebab anak-anak hantar pengasuh bila balik kerja baru ambil anak. Pada mulanya bibik ni kerja okay je. tapi Start masuk bulan kedua mula dah nampak perangai pelik dia.

Cuci baju sekali dengan pad berdarah


Lepas kejadian itu, bibik dia mula mendominasi rumah. Tak tahu jampi serapah apa di bacanya tapi bila Hani balik rumah dia psti merasa letih sangat. Kalau balik kerja tu memang terus tidur je. Sekali tu sepupu Hani ada datang rumah, bila masuk je teru seppupu dia cakap rumah ni macam takde seri.


Ada sekali tu time senja, Hani ni nak tengok lah apa bibik dia buat. Sebab bibik dia time senja je selalu hilang. Nak kata solat maghrib takkan tak ambil wuduk, sebabnya toilet dekat luar. Dalam bilik tu takde toilet pon. Jadi hani ni pon pergi lah slow- slow intai dalam bilik dia.


Tak cukup dengan tu, bibik letak pad yang masih berdarah dalam seluar anak sulang. Astaga kotornya bibik ni. Budak 5 tahun dia buat macam tu.


Dah halau bibik tapi bibik tak pergi pon, dia boleh relex tidur dalam kolam ikan.



Hani dan suami bawak bibik ni pergi jumpa doktor. Rupanya..



Netizen? Lepas je tweet tu viral rata-rata netizen rasa seram dengan perangai bibik tu.


Lepas ni kalau nak ambil bibik berhati-hati. Selidik dulu latar belakang seseorang itu terlebih dahulu sebelum mengambilnya bekerja. Kadang tu bibik dah okay, majikan pulak kaki pukul.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.