Header Ads

Tak Sangka Rupanya Bakal Bapa Mertua Sugar Daddy Ku!


Setiap couple mesti nak pengakhiran yang baik serta perjalanan menuju peringkat seterusnya berjalan lancar dan mudah. Tapi lain pulak dengan cerita ni bila si gadis terkejut lepas boyfriend dia bawak pergi dinner dengan parents.

Baru-baru ni, seseorang berkongsi kisah yang menurut orang ramai agak lucu di akaun Curious Cat lelaki bernama Ashraf. Dia kemudian kongsi kisah tu dekat Twitter. Ceritanya begini….

Seorang gadis ni ada sugar daddy dalam lingkungan usia 50-an dan masih berkeluarga. Dorang berdua akan berjumpa setiap minggu dan tidur bersama.


Kalau dah ada sugar daddy, memang hidup mewah lah kan? Macam tu lah yang gadis tu rasa, sugar daddy dia akan bagi duit belanja beribu ringgit. Tapi cerita selanjutnya membuatkan orang ramai terkejut, ketawa dan macam-macam reaction lagi lah.


So one day, dia ada kenal dengan sorang lelaki ni, handsome, charming, sweet guy, then dorang berkenalan then dorang nak go for next step. Nak jadi cerita, laki tu bawa kawan I pergi dinner with his family.

Kalau dah berniat nak sesebuah hubungan tu ke peringkat seterusnya, dah tentulah kena bawa jumpa parents and family kan? Itulah yang berlaku di mana gadis ni dibawa oleh boyfriend dia untuk dinner sekali.

Bila dah sampai dekat tempat makan, tup tup… Rupa-rupanya, bapa boyfriend gadis tu adalah sugar daddy dia!

You know what, bapa lelaki tu is actually her sugar daddy. Sepanjang dinner tu kawan I awkward gila. Makan pun tunduk. Tak pasal ada dua d*ck dia kena layan.”

Netizen semua yang baca tak lepaskan peluang komen and mostly cakap, cerita dorang ni dah macam drama TV3. Haa siapa kata drama tu merapu, jadi tau in real life! 


Taktau apa kesudahan cerita cinta tiga orang ni tapi tak dapat admin bayangkan betapa awkward dan krik krik nya makan malam tu! 

Sumber : lobakmerah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.