Header Ads

"Pukul 6 Beli Cincin, Pukul 10 Minta Breakup! Siapa yang TRASH"


Kalau cerita pasal kisah hubungan cinta ni, ramai perempuan akan cakap ‘men are trash’ sebab selalu terbabit dalam kes curang, pukul perempuan dan lain-lain. Tapi macam mana pulak kalau lelaki yang jadi mangsa dalam percintaan? Wajar tak kita panggil ‘women are trash’?? Haa marah hakak kat luar sana kan!

Menerusi perkongsian di Twitter, seorang lelaki kongsi kisah sedihnya ditinggalkan girlfriend saat dia dah beli pun sebentuk cincin dengan harapan nak masuk meminang. 





Tak ada angin, tak ada ribut… tetiba je perempuan tu mintak breakup sebab katanya dah tak ada hati dengan si lelaki.

Nasib lelaki ni memang kesian gilalah sebab lelaki tu dah deal pun dengan seller untuk beli cincin silver buat kekasih dia. Malah dia siap cadang nak buat surprise lagi esok sebab parents si lelaki nak datang ke rumah perempuan tu dengan niat nak berkenalan sesama keluarga.




Bukan tu je, lelaki ni jugak plan nak merisik bulan Januari ini dan dah mula gigih kumpul duit untuk kahwin. Sayangnyaaaa! Rugi perempuan tu tinggalkan lelaki yang benar-benar ikhlas nak peristerikan dia.


Tweet lelaki ni telah mendapat simpati daripada netizen yang kesian dengan nasib yang menimpanya. Ramai yang harap dia dapat move on dan bertemu jodoh yang betul-betul menghargainya. Be strong! 



Tak baik kecewakan hati orang. Esok-esok orang kecewakan hati kita pulak macam mana?

Sumber : lobakmerah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.