Header Ads

Pengguna Dah Start Fed Up Dengar Alasan Dari Telco Ini!


Dalam dunia yang serba canggih ni, hampir kesemua orang ada handphone dan apalah gunanya handphone kalau tak ada internet dan connection line yang kuat kan?

Walaupun benda ni nampak simple, tapi kalau asyik takde line dan connection internet tak strong, korang mau jugak hangin satu badan! Baru-baru ni ramai pengguna Twitter luahkan rasa tak puas hati dorang kat satu telco ni gara-gara line internet yang slow.



Tweet pengguna Twitter ni dah pun dapat perhatian telco tersebut yang reply tweet tu dan beritahu yang dorang sekarang sedang dalam proses penaiktarafan.


TETAPI! Jawapan yang diberikan telco ni lagi buat netizen makin sakit hati dan makin ramai pulak yang complain tentang masalah yang dihadapi bila gunakan telco ni.

Perluasan dan penaiktarafan ni jawapan copy paste?


Tak dapat nak main Mobile Legend, line asyik mampos! 


Kau ingat senang ke nak bagi line stabil?

Selain daripada mendapat kata-kata kutukan daripada netizen, masih ada jugak yang kesian dengan telco ni. Ada yang claim pengguna tak hargai kerja technician yang berhempas pulas buatkan perubahan rangkaian tu.


Tak mahu dengar alasan, kami bayar ok!

Tweet netizen tadi tak berakhir di situ saja. Pusinglah macam mana pun, masih ramai yang tak puas hati dan demand servis setanding dengan harga. Katanya, masalah telco bukan masalah pelanggan. Phew!



Apa-apapun kami harapkan telco ni segeralah selesaikan masalah connection dorang supaya menepati hati pelanggan. Kang pelanggan lari pulakkk!

Sumber : LOBAKMERAH

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.