Header Ads

"Macam mana sedap tak?" - Dato Aliff Syukri Keluarkan Lagu Nasyid


Sebelum ni, rakyat Malaysia dah dikejutkan dengan lagu ‘Bobo dimana”, kali ni rakyat Malaysia dikejutkan lagi dengan lagu nasyid  pula yang bakal di keluarkan oleh Aliff Syukri tak lama lagi. Katanya akan dikeluarkan di Youtube rabu ini.

Siapa yang tak kenal dengan usahawan popular Datuk Aliff Syukri yang tak pernah lari dengan kontroversi hebat di media sosial dan kecaman demi kecaman yang diterima olehnya. Tapi kecaman tak effect langsung dekat Aliff Syukri ni, dia tetap terus mengeluarkan lagu-lagu.

Datuk Aliff Syukri telah memuat naik video “behind the scene” pembikinan lagu tersebut. Erm… mungkin dah nak start promote kot. Sebelum keluar lagu, mesti la kena promote dulu kan?



A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on


Netizen sebak dengar lagu Aliff Syukri

Netizen juga turut memberi komen yang positif terhadap videonya ini. Aliff Syukri juga terkejut dengan komen-komen positif dari netizen. Siap ada yang kata tenang je bila dengar suara merdu Aliff Syukri menyanyi lagu nasyid.



Aliff Syukri juga mengharapkan support yang baik dari netizen diluar sana dan katanyanya lagi dia sudah berusaha menyanyikan lagu ni dengan  baik.

Haa…lagu penuh kena tunggu rabu ni ye!

Sumber : Instagram / lobakmerah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.