Header Ads

"Dah kenapa GSC ni bau hancing! Siapa yang kencing ni??"



Korang kalau takut sangat tengok cerita seram, pernah tak terasa macam nak terkencing tapi takut nak bangun dari kerusi tu sebab takut pergi sendiri dan gelap kat luar?

Kot iye pun takut, boleh tak tolong jangan kencing kat kerusi?



Come on guys, masing-masing dah besar panjang kot. Cerita ni pun khusus untuk P13, penonton berusia 13 tahun ke atas!

Isu yang hangat diperkatakan ni dipercayai berlaku di Hall 9, Seat F17, GSC Times Square.


Pihak GSC Times Square Dah Tukar Seat

Nasib baiklah pihak pengurusan GSC Times Square ambil langkah cepat dengan menukar kerusi tu untuk keselesaan para penonton.


Jadi dinasihatkan, sebelum tengok wayang pastikan korang pergi ke tandas dulu. Bukan saja untuk keselesaan korang tapi orang lain juga.

Takkan nak suruh pakai lampin pakai buang pula, kan? Jijiklah kencing merata-rata

Sumber : LOBAKMERAH

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.