Header Ads

Anak Dara Azhar Sulaiman Pula Dapat Perhatian Netizen


Dah jadi trend dekat Malaysia, anak dara atau teruna artis popular mesti dapat perhatian netizen and media. Terbaru, katanya anak pelakon terkenal suatu ketika dulu pulak dapat perhatian ramai! Siapa tuuu?

Kasih Iris Leona, anak dara bongsu kepada Azhar Sulaiman kini mula dikenali dan disebut-sebut lepas gambar mereka anak beranak dimuat naik di Instagram recently. Sejak Azhar upload gambar tu, ramai tak putus-putus puji kecantikan anak gadis dia yang ni.


Azhar, 47, yang merupakan seorang artkitek dikatakan terima banyak komen dekat Instagram lepas muat naik gambar ni. Kalau yang lelaki, ramai duk ‘bergurau’ dan ‘mengusik’ anak daranya yang berusia 16 tahun tu. Selain Leona, Azhar juga ada dua orang anak yang merupakan kembar, Kasih Leia Ixora dan Andika Rees Pahamin berusia 20 tahun.


Walaupun masih bersekolah, tak dinafikan Iris nampak matang di lensa kamera! Tengok lah gambar-gambar ni…

Minat dunia modelling



Mempunyai senyuman yang manis!



Rapat dengan abang



Ramai nak jadi menantu Azhar



Manisnya muka dan senyuman anak bongsu Azhar Sulaiman ni! Patutlah ramai nak jadi menantu 😝

Sumber : lobakmerah / Instagram

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.