Header Ads

Zarina Anjoulie Naik Hantu Gara- Gara Produk Love Spray


Semenjak dua menjak ni, pengasas produk timbang kilo macam tak senang duduk sebab dapat teguran daripada doktor-doktor yang terkenal di media sosial. Antara yang paling lantang menegur ialah Dr. Rafidah Abdullah yang fight untuk hapuskan penjualan produk-produk ‘sampah’ ni.

Tapi tak ada angin, tak ada ribut tetiba pelakon kontroversi Zarina Anjoulie dikatakan naik hantu dengan doktor ni gara-gara sesi ‘Ask Me’ Dr. Rafidah kat Instagram.


Disebabkan geram produk Love Spray by Zarina Anjoulie kena condemn, Zarina di Instagram mengeji Dr Rafidah yang dipanggilnya ‘sampah’ kerana tak ada langsung sumbangan kepada masyarakat dan caj bayaran consultation dengan harga serupa Yahudi. Whoops! Ye ke macam tu??



Tak cukup dengan tu, Zarina jugak tuduh Dr Rafidah hipokrit dan menopaus serta siap nak bagi Love Spray lagi kat doktor tu. Ouch! 



Rata-rata netizen yang membaca posting ini mengecam Zarina sebagai artis yang uneducated dan ada yang suggest Dr Rafidah ambik tindakan mahkamah disebabkan kata-kata melampau yang keluar dari pelakon ni.


Apa-apapun diharapkan isu ni janganlah dipanjangkan dan harap Zarina sedar apa yang ditegur Dr. Rafidah tu pun ada betulnya jugak. Sebagai doktor, memang tugas Dr Rafidah untuk menegur apa yang tak betul. Tapi kalau tak setuju, boleh je bincang baik-baik kan?

Haih tak habis-habis lagi isu produk timbang kilo ni!

Sumber : lobakmerah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.