Header Ads

“Lepak dengan gay, takde pun sembang seks, kalau dengan yang straight ni…”


Sekarang semakin banyak pulak golongan yang tak kisah dan berani nak mengaku yang dirinya gay. Baru-baru ni pulak, ada pengguna Twitter yang membandingkan perbezaan antara lelaki gay dan straight.

So, individu ni gambarkan perbezaan masa lepak dengan dua golongan lelaki iaitu yang gay dan yang straight. Katanya kalau yang gay takdelah cakap benda lucah, tapi kalau lelaki yang straight pulak, akan cakap pasal fizikal perempuan. Betul ke ni? Cuba korang korang komen sikit.


Of course lah triggered bila baca. Lagi-lagi bila diperkatakan tentang isu yang sensitive macam ni. Individu ini turut memberi penjelasan bahawa LGBT bukan semuanya pasal seks dan orang yang straight lagi banyak berbincang hal berkaitan itu.


Kemain banyaklah yang memberikan komen dan mengatakan bahawa lebih baik ikut fitrah asal dari menjadi songsang.


Disebabkan apa yang diperkatakan ni, dah jadi argument pulak dekat tweet individu tadi. Sebab yelah, lifestyle di luar tabii ni salah di sisi agama Islam dan dalam masa yang sama sembang mengenai hal-hal yang lucah pun merupakan perkara yang salah.


Hmm… Admin tak tau nak cakap apa. Ternyata LGBT dan sembang perkara lucah dua-dua pun salah. Apa pendapat korang pasal hal ni? 

Sumber : lobakmerah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.