Header Ads

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Seorang gadis bernama Ain kongsi kisah kat Twitter ketika dia cuba mencari rumah sewa kat area Shah Alam yang murah. Kejadian ni berlaku baru je lagi dalam this week. Susah betul nak jumpa owner baik yang tak banyak kerenah dan tak pelik. Macam-macam masalah betul!

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Tengah dia mencari-cari dekat sebuah laman yang specialized untuk carik rumah sewa, dia terjumpa iklan yang sangat menarik. Bayangkan sewa satu bilik RM 50 je sebulan! Biar betul?

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Tanpa berlengah, Ain terus la contact owner dia yang bernama Janna Lisa, nak tanya la kot memang dia sewa murah macam tu. Gadis ni whatsapp pada 21 Julai tapi mesej dia dibalas pada 23 Julai.

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Rupanya lelaki…

Ain memang terperanjat habis bila dapat reply daripada owner tu. Dia tak kisahlah dipanggil kolot ke ketinggalan zaman ke, tapi sebagai perempuan dia rasa takut! Kenapa pulak ni…

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Cari housemate perempuan je…

Ada ke owner tu letak syarat yang merepek dan tak masuk akal macam tu! Nak carik teman berborak tapi nak yang perempuan je. Ain terus block sebab dia dah takut sangat.

Ingatkan habis kat situ je, rupanya ada orang lain yang komen dia turut kena benda yang sama tetapi kat laman web carian rumah sewa yang lain. Ain terkejut sebab gambar profil dan nama yang digunakan adalah sama dengan yang dia terkena. Gila lah!

"Dia ni shemale ke? Dahlah Guna Nama 'Janna Lisa'. Fishy Giler!

Rupanya bukan sorang je yang terkena, ada juga mangsa lain. Ish selagi tak dapat mangsa selagi tu dia cari!

Harap korang beringat! Jangan mudah terpedaya sangat dengan rumah sewa murah ni.

Sumber: Twitter

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.