Header Ads

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20

Industri hiburan tanah air digemparkan dengan penyebaran klip video yang memaparkan aksi yang tidak senonoh seorang lelaki yang menyerupai pelakon terkenal, Syafiq Kyle.

Video yang mula tersebar sejak semalam (ahad) itu mula disebarkan dan dijual oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

Menurut sumber, video itu mengandungi empat buah rakam yang berdurasi antara 38 saat sehingga dua minit yang memaparkan seorang lelaki persis seperti Syafiq.

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20
Video Syafiq Kyle yang tersebar

Penyebaran video itu mengejutkan ramai pihak apatah lagi Syafiq kini dikenali kerana bakatnya dalam bidang lakonan dan kini berada di puncak kariernya sebagai seorang pelakon.

Rakaman yang tersebar memperlihatkan seorang lelaki yang membahasakan dirinya sebagai Syafiq dan sedang berbual dengan seorang wanita yang bernama Mira.

Seorang pengguna Twitter telah berkongsi video penuh lelaki itu yang berdurasi hampir 7 hingga 12 minit yang kelihatan mundar mandir di dalam rumahnya tanpa seurat benang.

Pengendali akaun Twitter yang dipercayai palsu itu dilihat mahu menjual koleksi video rakaman itu dengan harga RM20.

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20
Video Syafiq Kyle Dijual RM20

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20
Siap ada bukti pembayaran lagi

Menerusi video yang tersebar, perbualan Syafiq dan Mira hanyalah tentang hubungan intim lelaki dan wanita semata-mata dan tidak sesuai untuk tatapan umum.

Tidak dapat dipastikan samada Syafiq terkena perangkap oleh wanita bernama Mira itu atau penyebaran klip itu bermotifkan dendam.

Sehingga kini, Syafiq dan pihak pengurusannya masih berdiam diri dan enggan memberikan penjelasan lanjut tentang penyebaran rakaman tersebut.

Malah, pemilik syarikat MASK Team yang menguruskan kerjaya Syafiq, Shawn Amer juga tidak mahu memberikan sebarang komen memandangkan beliau kini sedang sibuk menjalani penggambaran.

Syafiq di laman Twitter rasmi miliknya juga dilihat masih aktif berinteraksi dengan peminatnya namun langsung tidak bercakap mengenai kontroversi yang sedang melanda dirinya itu.

Instagram Syafiq pula diserang dengan komen-komen netizen yang mahukan kebenaran dan bertanyakan mengenai kesahihan rakaman itu.

Video Panas Syafiq Kyle Dijual RM20

Segelintir peminat naib juara Hero Remaja 2012 itu masih tidak mempercayai video tersebut dilakukan oleh Syafiq dan percaya bahawa beliau dianiaya.

Kata mereka, perkara yang berlaku terhadap Syafiq ini merupakan konspirasi untuk menjatuhkan pelakon lelaki kacak yang semakin dikenali ramai yang membawa watak Ustaz Adam dalam drama Nur.

Syafiq mula dikenali ramai selepas membintangi drama rantaian Mencintaimu Mr. Photographer dan Tak Ada Cinta Sepertimu dalam slot Megadrama di Astro sebelum tampil menerusi drama Nur.

Sumber: Mynewshub

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.